Hulp met SEOshop/LightSpeed?

webwinkel_startenWij zijn e-commerce tijgers, al zeggen we het zelf. De focus ligt o.a. op het bouwen van shops. Voornamelijk op LightSpeed (SEOshop), Magento en Woocommerce, maar we bouwen ook maatwerksystemen. Dit doen we voor bijvoorbeeld Van Gils, Mascotte, Hollands Nieuw, Olietekoop.nl en binnenkort voor jou! Wij zijn nummer #1 LightSpeed (SEOshop) Platinum Partner, dus kennis en skills hebben wij in huis. Daarnaast werkt onze filosofie als overtuigend argument en staat jouw tevredenheid bovenaan de lijst.

Waarom hebben wij de beste oplossing?

We bouwen op SEOshop/LightSpeed, het beste SaaS-platform van vandaag. We bieden je een alles-in-één oplossing met standaard álle functies. Zoals productbeheer, logistiek, boekhouding, rapportages, marketingintegraties, de laagste transactiekosten met SEOshop/LightSpeed Payments en razendsnelle veilige hosting. Kortom, de meest professionele, snelle en efficiënte oplossing. Best of the best.

Geen kopzorgen en áltijd online

SEOshop/LightSpeed neemt alle zorgen weg. Nooit meer updaten, want dat is inclusief. Áltijd online, SEOshop/LightSpeed garandeert 99,94% uptime. Samen met SEOshop/LightSpeed maken we een einde aan lange en dure ontwikkelingstrajecten met een hoop rompslomp en gezeur. Heel simpel: Jij beheert de shop. De zorgen, techniek en updates vangen wij op.

VEEL ERVARING MET SEOshop/LightSpeed

Of het nu gaat om hulp bij het vullen van uw SEOshop/LightSpeed winkel, het aanpassen van templates of het laten maken van een compleet eigen design, het kan allemaal! InterFryslan werkt al jarenlang met het systeem van SEOshop/LightSpeed.

Waarom SEOshop?

Omdat we geloven in een webshopsysteem dat “dedicated” is: speciaal ontwikkeld voor webshops. Dus geen CMS-systeem dat via een losse e-commerce module de functies van een webshop toevoegt, maar een platform dat zich helemaal richt op het online verkopen van uw producten. Dit biedt veel meer mogelijkheden om uw assortiment op een ideale manier te presenteren en beheren via de backoffice. Met oog voor alle SEO-aspecten die daarbij van belang zijn natuurlijk.

De belangrijkste voordelen in het kort:
  • SEOshop/LightSpeed is schaalbaar: als startende webwinkelier kun je gemakkelijk opschalen naar een uitgebreider account, met meer mogelijkheden.
  • SEOshop/LightSpeed biedt flexibiliteit: het biedt honderden extensies en koppelingen waarmee je functionaliteit kunt uitbreiden en het webshopsysteem kunt koppelen aan bv. affiliatieprogramma’s, boekhoudsoftware, CRM-applicaties of customer feedbacktools die de conversie van de shop kunnen verbeteren.
  • Het is een Nederlands e-commerce platform. Daardoor is het ingericht met als basis de Nederlandse (e-commerce)markt, terwijl het tegelijkertijd het oog heeft gericht op internationalisering van uw markt, op expansie naar het buitenland. In Duitsland is recent een kantoor geopend, en het doel is ook naar andere landen uit te breiden.
  • Het is een internationaal platform: op dit moment kunt u uw webshop in 14 talen lanceren (Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Grieks, Turks, Portugees, Pools, Russisch, Noors, Deens en Zweeds).
  • Het is een dynamisch systeem: de mensen bij SEOshop/LightSpeed houden de ontwikkelingen goed in de gaten, en spelen daar snel op in door steeds nieuwe functies en mogelijkheden aan hun klanten aan te bieden.

Bent u zo’n startende webwinkelier? Of heeft u al een webshop, maar wilt u overstappen op een ander platform, bijvoorbeeld om meer armslag te krijgen? Dan is SEOshop/LightSpeed zeker iets voor u.

UW PARTNER IN E-COMMERCE

Maar InterFryslan biedt meer dan dat. InterFryslan is uw partner in e-commerce en kan u helpen met alle e-commerce vraagstukken waar u mee te maken krijgt als u van uw webshop een (groter) succes wilt maken.

Dus, heeft u hulp nodig met uw (Seoshop/LightSpeed) webwinkel? Dan helpen wij u graag vooruit!