Website laten maken

Website laten maken

U wilt een website laten bouwen? Dan bent u hier aan het juiste adres. InterFryslân te Leeuwarden ontwikkelt, bouwt en onderhoudt websites voor zowel particulieren als bedrijven.

Met aantoonbare ervaring als internet specialist zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van internet. Of u nu een eenvoudige website wilt laten maken of een meer gecompliceerde, of u het onderhoud van uw website zelf wilt doen of wilt laten uitbesteden. Bij ons wordt uw website helemaal gemaakt naar uw wensen.

 

 

Voordelen van ons beheersysteem:
 • Gebruiksvriendelijk
  Ons beheersysteem (WordPress) werkt intuïtief. Zowel beginners als ervaren gebruikers kunnen ermee werken.
 • Continue ontwikkeling
  Het beheer systeem (WordPress) komt gemiddeld met 8 updates per jaar, om de veiligheid van uw website optimaal te houden.
 • Leverancier-onafhankelijk
  Niet tevreden? Vanwege het open-source karakter bent u niet meer afhankelijk van de bouwer van de website.
 • Zoekmachine-optimalisatie
  De technologie achter het beheer systeem (WordPress) is vanaf de basis afgestemd op zoekmachine optimalisatie (SEO). Uw websites lenen zich hierdoor bij uitstek voor goede marketing.
 • Snelheid
  Onze servers zijn geoptimaliseerd om uw websites snel te vertonen.
 • Kosten
  Omdat het meeste ontwikkelingswerk al gedaan is, bespaart u een hoop kosten. Hierdoor kunnen we ons focussen op SEO, inhoudsoptimalisatie, social media en e-mailmarketing.
 • Zelf beheren
  Ons beheersysteem is zowel toegankelijk op uw computer als mobiele apparaten.

 

Waarom is uw website belangrijk?

Uw website dient als een online visitekaartje, daarnaast is uw website ook een tool waarmee u een rendement kan behalen. Een website moet er mooi en betrouwbaar uit zien, maar een website moet ook voor uw bezoekers makkelijk te gebruiken zijn. Door uw website goed te laten inrichten in zowel content als functionaliteit, kunt u uw bezoekers ook omzetten naar een potentiële klant. Hierdoor heeft u een website waar u echt wat aan heeft. Naast design, content en functionaliteiten, geven wij ook primair de focus aan zoekmachine optimalisatie. Gevonden worden op zoekmachines is voor een website zeker een belangrijke factor.