WordPress website grhousing

G.R. Housing is een jong en fris bedrijf, dat met veel enthousiasme en kennis, gespecialiseerd is op het gebied van woning huren, woning verhuren en beheer van woonruimten. Een bedrijf waar snelle service, doelgerichtheid, flexibiliteit en lage kosten hoog in het vaandel staan. En waar een persoonlijke en open benadering een van de belangrijkste uitgangspunten zijn.

Zij helpen studenten en starters zonder lange wachtlijsten of hospiteren de ideale woonruimte te vinden.

Wanneer zij jou uitnodigen voor een bezichtiging, dan hebben zij wellicht een woonruimte gevonden die precies past bij wat jij zoekt. Op deze manier bieden zij een gepaste woonruimte aan met alle wensen van jou, eventuele huisgenoten en de verhuurder. Als er meerdere woonruimtes aansluiten bij jouw wensen, dan kunnen wij tijdens een bezichtiging meerdere woonruimtes laten zien. Gezien hun netwerk is de kans groot dat je binnen een dag de ideale woonruimte hebt gevonden.

Dus ben jij, of iemand die je kent, op zoek naar een studentenkamer, studio, appartement of woning in het centrum van Leeuwarden of Groningen. Dan helpen zij jou graag verder!